Cultura 21

21 empreses catalanes participen a la fira Jazzahead de Bremen

Del 19 al 22 d’abril, Bremen acull per setè any la Jazzahead, una fira de música jazz que en aquesta edició comptarà amb uns 500 expositors de 31 països (un 35% més que el 2011) i la presència d’uns 2.000 professionals.

Enguany, 21 empreses catalanes viatjaran a la cita alemanya, 20 de les quals de la mà de la marca Catalan! Music de l’Institut Català de les Empreses Culturals (ICEC):

Àngels Mas Produccions Musicals, Associació Barcelona Jazz Orquestra, Barcelona Big Latin Band, Bridges Trio, Cercle Sonor, Distrijazz, Divertimento, Estruga Artists, Galbany Produccions, Jam Session BCN Records, Mas i Mas, Meeting Concert, Miguel Fernández & MUT Trio, Mercat de Música Viva de Vic, Nico Sánchez, Playland Projectes Musicals, Queca Hosta Produccions, Raspall Records, Soler-Barrera-Madagascar-Trio i Swit Records. A banda, amb estand propi hi haurà la productora i promotora Arco y Flecha.

A més, en la programació de concerts, dins la Spanish night, dijous, actuaran dos grups catalans: Filthy Habits Ensemble i Benavent-Di Geraldo-Pardo, que també tocaran divendres. Dissabte, a més, també actuaran Benavent-Di Geraldo-Pardo.

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris
2014 Grup Comunicació 21
Qui som | Contactar | Publicitat | Avís legal