Cultura 21

Sitges impulsa un nou festival de jazz

L’Ajuntament de Sitges ha decidit impulsar un nou festival de jazz, la primera edició del qual tindrà lloc del 22 al 24 de març. Amb el nom de J.A.S., el nou certamen es centrarà en l’estil de Nova Orleans o dixieland, i té vocació de consolidar-se com a referent en el calendari cultural de la població del Garraf i d’esdevenir un punt de trobada dels músics que es dediquen al jazz tradicional a Catalunya.

Per aconseguir-ho, el nou festival, dirigit pel músic sitgetà Joan Pinós, fomentarà la interacció entre públic i artistes i entre aquests mateixos. Així, es programaran concerts gratuïts al carrer, cercaviles, dinars i sopars amenitzats amb bandes de jazz, així com una jam session amb la participació de tots els músics convidats.

A banda, el J.A.S. organitzarà activitats durant la resta de l’any més enllà de les dates del festival per fomentar el coneixement i els valors del jazz de Nova Orleans. En concret, s’oferiran audicions escolars sobre els orígens i la història de l’estil, s’organitzaran classes i xerrades sobre aquest llenguatge, i es farà una jam session mensual, la primera de les quals té lloc aquest divendres a El Retiro, a les 23 h.

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris
2014 Grup Comunicació 21
Qui som | Contactar | Publicitat | Avís legal